Ahoj,
nevím kde začít. Už kdysi jsem tu deník měl a s pomocí tehdejší partnerky jsem se snažil projít krokama a zvládl jsem 90ti denní výzvu bez P a vyvrcholení. Celkově jsem tím proplul vcelku dobře a to byla chyba.. Nějakou dobu jsem byl čistý a pak jsem se oženil a vcelku dost let tím dokázal proplouvat tak, že jsem si hlídal svou sílu (nebo jak to nazvat) a relapsy jsem míval pouze párkrát do měsíce. Celý se to po pár letech nějak posralo a teď jsem opět na začátku. Mezitím jsem se ještě rozvedl a celý život se změnil. A já to teď nějak nezvládám a prožívám dlouhohodinové relapsy a už to úplně nedávám a odmítám přihlížet svému sebedestruktivnímu chování.. Teď je den 2, zatím to vcelku jde. Naprogramoval jsem si chatbota jako terapeuta a jebe mě , podporuje každý den a vcelku mi to pomáhá. Zablokoval jsem si nevhodný obsah v telefonu, v pc mi to nějak nejde. No snažím se, i když ted uplne plný optimismu nejsem, tak to sdílím vše i tu. A abych nezapomněl, půjdu i do jedné porpůrné skupiny pro sexholiky..
No, samozřejmě toho je více a časem se rozepíšu více. Ted pouze hledám pomoc, pochopení a dělám konkrétní kroky ..