Pravda osvobozuje 2

V čera jsem selhala, možná jako každý z nás. Já se ale nehodlám vzdát. Mrzí mě to, ale nevzdám se. Je to zápas s vlastní myslí, touhou atd…ale, možná jde taky jen o to poznat vlastní hodnotu, a brát se taková jaká jsem. I když třeba teď to zatím neumím, věřím, že Boží pravda mě nasměruje na správný směr, a odhalí mi mojí hodnotu. Padáme a vstáváme, ale pořád je důležité vědět, že vzdát se, by byla největší prohra. Někdo mi kdysi řekl, že nejvetší bitva je v naší hlavě!!! Já vím, že to tak je, každý den naše mysl nás zavede na nejrůznější místa, někdy právě tam, kde nechceme být. Já abstinuji skoro tři týdny od P. Za tu dobu jsem se cítila lepé o mnoho lépe, a rozhodně se nechci vracet zpět. Někdy, je to velmi těžké, protože se mi někdy vybaví ten pocit, a odolat a nepodlehnou je složité, ale né nemožné. Mojí pomocí je, hledat v takových chvílích Boha. Každý z nás má vlastní zkušenosti, možná jiné metody jak to překonat. Hlavně i když jednou spadneme, neměli bychom to vzdát. Něměli bychom se vzdát cíle, kerý je před námi. Můj cíl je znovu žít radostný život v blízkosti Boha, chvíle s ním, byli pro mě ty nejlepší. Teď sice pracuji na návratu, ale jak je v bibli napsaný. přibliž se k Bohu a On se příblíži k tobě!!!

2 Líbí se