Další den je za mnou a přede mnou. Jsem v pohodě i když si se mnou moje mysl hraje. V noci se mi zase zdálo o exženě a nějak se mi vrací ty sny o ní. Mám toho v sobě hodně co si potřebuju vyřešit a furt se moje téma stejně vrací k té nedořešené lateralitě a k tomu, že nemám vyřešené to, čemu jsem se věnoval zatím největší část mého dosavadního života. Budu na tom pracovat a snažit se překonávat překážky. Teď sem budu psát znovu nejdříve až v pondělí. Dneska zase nechám po práci mobil tady tudíž i přístup k internetu, a budu až do pondělí offline. Mrzí mě, že furt nejsem zdravotně 100% ale asi to už o víkendu zkusím jít do toho fitka a aspoň nějak lehce se zase začít vracet. Druhá strana toho je, jestli by nebylo lepší ještě tejden počkat abych si to třeba nerozjel znovu. Ale uvidím, nějakou náplň volného času si najdu. Jenom musím si vyřešit nějaké problémy, třeba jako včera když mi nešlo večer zavřít okno a bude tam asi zase muset přijet majitel a i takovýhle “maličkosti” mě sráží v tom pocit cítit se dostatečně nebo jako chlap. Nejsem úplně sebevědomej ale věřím, že se to bude časem lepšit ale v tom je důležité objevit tu správnou cestu kterou chci jít a pak už to nechat jenom na tom čase.
Je mi čím dál líp a čeká mě parádní víkend. Zítra to bude týden od mého posledního uklouznutí a už se nemohu dočkat dalších a dalších dnů. Někdy je život fajn
3 Líbí se