Ahoj,
tak s pravdou ven, včera jsem podlehl/neodlehl. Je zajímavý jak jednu část dne si člověk píše deník odpovídá ekoučovi, říká si: Jasný na to si dám pozor, jasný tohle vím……..
A, a pak, já ti ani nevím, špatnou náladu jsem neměl, ano zase nestíhám a mám toho hodně, ale řekl jsem si, že si to jen naplánuju, mrknu na emaily pořeším bydlení. Prostě se mi nezdálo, že je to klasická krizová situace, ale ano byla, nechuť, měl jsem sílu na to dělat ostatní věci, ale nechtělo se a tak to začalo ošaháváním, s*xy fotky, hledání p., blokátor mě tak milionkrát odmítl, ale já se samozřejmě (bohužel) nedal, našel jsem 3 stránky s p. fotkama, za celé 2h tohoto hledání.
Obhájil jsem si hledání, tím, že hledám možné mezry, ano to tady už bylo a ani tak mě to neupozornilo, ale jednou t přijde. Ano opravdu jsem jednu stránku našel tak pak blokl našel další a blokl našel 3 a blokl, samozřejmě cca po 15 min brouzdání a udržování se vzrušený. Pak jsem tohle hledal i na telefonu kde jsem našel “jen” pochybné seznamky lákající na sex zadarmo a já klikal moje preference až k emailu a pak celé znova bo se tam měnili nahé fotky. To trvalo tak 30min, stránky jsme přidal na block list a položil to.
Bohužel jsme nemohl usnout a šel kvůli tomu pozdě spát, tento týden toho mám hodně a teď mi tp chybí páč jsme vstával zase o hodinu a půl později protože jsem se vymlouval na únavu ZPŮSOBENOU p., – začarovaný kruh. No nic mám jasně definované, že i fotky jsou pro mě no go, takže, dalších 500 na dobrou věc. Zda to pomáhá, možná to bude znít divně, ale já se při tom snažil odstrašit touhle myšlenkou…
Jo celou noc se mi o tom zdálo a budil jsme se s tím, že to nechci, to p. bylo i ve snech prostě.
Nevzdávám se jako vy, příběhy jsou mi velkou oporou, jednou sice nevím kdy, ale jednou to zvládnu.
30.dní bez p. 15. den
Budování zdravých návyků
Jaký zdravý návyk bych mohl začít budovat?
číst si místo toho přes den, procházka bez ničeho stačí 10 min vždy mi zklidní den načerpám energii, zavolat někomu projevím zájem o ostatní udělá to radost i mně přivede na jiné myšlenky, chtěl bych zkusit bojový sport a hrát na kytaru kterou nemám a upe nevím jak tohle mám udělat – protože pro mě p. je útěk od stresu a povinností které se mi nechce (hlavně)
Vytvoř si střednědobý a dlouhodobý plán, jak budeš tento zdravý návyk budovat.
upřímně se mi do toho moc nechce, hned na 1. dobrou to pro mě zní jako další „povinnost“ kterou chci a tak nějak musím,
zaměřím se na:
procházky (jít tam kudy jsi ještě něšel)
volání (zavolat 1x komu by jsi vůbec nikdy nezavolal)
kytaru (naučit se hlídače krav)
- udělat místo p. jednu z těchto činností
- každý týden zhodnotit zda to šlo
- po měsíci předělat plán kdyžtak
Zdar a sílu všem