Ani dnes se to nelepší, proseděl jsem u toho opět několik hodin. Nevím čím to je, ale aspoň z toho mám výčitky, které jsem předtím neměl. Zítra odejdu na 5 dní pryč a nevezmu si noťas, takže bych měl být safe i kdybych nechtěl
Ahoj, koukám, že ses tu chvíli neukázal (já teda taky ne ). Jak jsi na tom teď?
Za poslední měsíc se toho stalo poměrně dost.
- Začala mi opět škola, takže lépe využívám čas, ale pořád to není nejlepší
- Zainvestoval jsem do hlídacího programu, ale chtěl bych upgradovat na covenant eyes, kvůli screenshotům
- Dostavují se relapsy, ale není to u P, ale u nějakých méně závažných materiálů
- Nějak jsem se dostal s koučem do mrtvého bodu a přes měsíc mu neodepsal, protože už nevím, co bych měl psát.
To je tak ve zkratce všechno.
Zkus to s e-koučem otevřít. Možná si společně stanovíte nějakou drobnost, na které bys mohl zapracovat, ale může ti pomoci se odpíchnout
Jinak super
Co pro sebe vidíš teď jako klíčová témata k řešení?
Tak jsem měl po delší době (asi 2-3 týdny) relaps. Důvodem, je to, že jsem kvůli covenant eye přecházel na Andriod a pořád se mi tu válí promazaný telefon bez jakékoliv ochrany. Zítra ráno ho půjdu prodat, takže se to vyřeší. S koučem jsem pořád nemluvil, hlavně asi kvůli tomu vypisování, protože to bude na dlouho, ale chystám se to napravit. Jinak pravidelně chodím na skupinky, což je moc fajn a těším se, až bude nějaká i v Plzni.
Ahoj Matěji,
docela by mě zajímalo, jak se máš? Jak se daří v životě bez relapsu? Vím, že už je to nějaká doba, co jsi tady něco napsal, ale hold, tvůj deník jsem objevil až teď.
Nevím, jestli si tuto odpověď vůbec někdy přečteš. Ale, chtěl jsem ti napsat, že na to opravdu nejsi sám. Taky se mi moc líbí, že to neřešíš jen doma, po svém, ale že chodíš na skupinky. Myslím si, že to pomůže, i když jsem zatím na žádné takové nebyl.
I přesto, že jsi měl takhle před pár měsíci relaps, tak věřím, že se vše díky tvé vůli zlepšilo! Přeji ti hodně štěstí do dalších dní, týdnů, měsíců a let!
Ahoj Matěji,
už je to celkem dlouhá doba, co ses tu objevil naposledy. Právě jsem si přečetl tvůj deník a celkem dost mě zajímá, jak se ti od té doby daří v abstinenci. Co je nového? Podařilo se ti posunout se dál?