Hlásím se po velmi, velmi dlouhé době. Mé sdělení je, že jsem teď někdo jiný. Něco jako když si koupíte nové boty, tak jste ten stejný člověk, ale vy cítíte, že nikoliv. (Mám pouze jedny boty, ale přišlo mi to jako dobré přirovnání)
- Největší změnou je, že jsem začal používat tlačítkový telefon. Roky jsem se k tomuto okamžiku dokopával.
- Pokud chceš porazit závislost (opakovaně) nesmíš zvolnit svoje tempo. Protože závislost je jako proud vody v řece, a ty už si nemůžeš dovolit ten luxus, že tě proud bude pomalu unášet.
- Zároveň nemá smysl spurtovat, protože tohle je závod/cesta na celý život. Bez neúspěchu nelze zažít úspěch. Stejně jako bez bolesti, utrpení a ztráty není žádný dobrý příběh.
A proto disciplína je povinnost pro bytí a motivace je luxus, který se sdílí na sociálních sítích
V bodech 1 a 2, jsem dělal dlouhé roky chybu. Teď chci obrátit list. Nyní mám motivaci. Teď to bude všechno snadné. Mým úkolem je teďka dodržovat disciplínu. Nevím jak, mám strach. Ale jiná cesta neexistuje.
Update o mojí cestě budu tady sdílet. Budu dávat ve frekvenci jednoho týdne.
Zatím.