Pravda osvobozuje 4

Tak jsem zpět :slightly_smiling_face:…je to vážně těžký boj, netušila jsem jak těžké to je. Upřímně jsem zatím stále na začátku, vždy to vydržím a pak zase padnu. Každopádně je to proces, i když jsem o to víc frustrovaná ze sebe samotné, přesto se nechci vzdát, i když jsem unavená. Chybí mi upřímně modlitební pomoc, ale i tak mám naději, že v tom je Bůh se mnou a pomůže mi prolomit okovy závislosti, které spoutaly moje srdce. :pray::heart: Věřím, že Pravda je to co mě osvobodí, což je Ježíš. A i když moje srdce je daleko od Boha, věřím že může být znovu blízko, že znovu může moje srdce být svobodné, od závislosti na P… Prostě je to boj, zatím jsem v režimu kdy padám a vstávám, kdy přemýšlím o tom, jestli důvodem toho, že jsem v této fázi je pocit, kdy jsem necítila že jsem milovaná, přímána atd…kdy, jsem si říkala, že jestli jednou někdy jsi mě nějaký muž vezme, že to bude zázrak.:see_no_evil:…Zatím jsem sama, a ani netuším, co znamená mít zdravý vztah, v čem je hodnota, ale možná jednou to zjistím. Možná, že i tyhle zkušenosti jednoho dne pomůžou někomu jinému, ale to už je v rukou Božích. Vím, že v bibli je napsaný, že vše napomáhá k dobrému těm kdo milují Boha, a láska je nejsilnější motivací, protože láska přináší život a Bůh o sobě říká, že je Laska. :slightly_smiling_face:…Takze věřím, že každý z nás je hoden lásky, a každý z nás má svojí hodnotu, a já si přeji abych to měla ve svém srdci, a neměla to jen nějakou informaci. Věřím, že ať už procházíme jakýmkoliv bojem v mysli, životě, že vždy máme někoho kdo je s námi v tom boji, vím, že je s námi Bůh, a rodina nebo přátelé, kteří nám též mohou pomoct. Nikdy nejsme sami, i když to občas každý může pociťovat, samotu, vyčerpání, únavu, frustraci přesto to neznamená, že jsme poražení!!! I vojáci jsou někdy unavený, ale přesto bojují dál. Proto budu bojovat dál, ať už to znamená, že budu padat a vstávat, nevzdám to, protože Bůh to se mnou taky nevzdává, ani s kýmkoliv jiným. :heart::heart::heart:

3 Líbí se

Ahoj, vítej zpátky!
Jsem rád, že se nevzdáváš. To, co tady píšeš je velmi motivující a vzhledem ke tvému postoji to všechno zvládneš. A i když spadneš, tak se zvedneš a půjdeš dál, až dojdeš do cíle a svůj boj vyhraješ!

A ano, bez Boha to nepůjde. Vím, že kdyby nebylo jeho, ani já bych se sem nejspíš nikdy nedostal. Jsem opravdu rád, že se v tomto spoléháš hlavně na Boha a na jeho cesty a vedení.

Bohužel nevím, co bych k tomu ještě napsal. Sice vím, že ti třeba tato slova nic moc do života nepřinesou, nicméně, měl jsem nějakou potřebu je sem napsat.

Přeji ti hodně štěstí na tvé cestě!

1 Líbí se

Ahoj Vítku.
Děkuju za povzbuzení. Vážím si každé rady která přijde. Bez Boha bych to nedala, protože z vlastních sil by to bylo více vysilující. Držím se toho, abych se nevzdala, myslím, že je tady spousta lidí které to mají stejně. :relaxed:
Věřím, že nás všechny Bůh posilní a pomůže.
Takže ještě jednou děkuju za tvá slova. :relaxed:

1 Líbí se