Tak jsem zpět …je to vážně těžký boj, netušila jsem jak těžké to je. Upřímně jsem zatím stále na začátku, vždy to vydržím a pak zase padnu. Každopádně je to proces, i když jsem o to víc frustrovaná ze sebe samotné, přesto se nechci vzdát, i když jsem unavená. Chybí mi upřímně modlitební pomoc, ale i tak mám naději, že v tom je Bůh se mnou a pomůže mi prolomit okovy závislosti, které spoutaly moje srdce.
Věřím, že Pravda je to co mě osvobodí, což je Ježíš. A i když moje srdce je daleko od Boha, věřím že může být znovu blízko, že znovu může moje srdce být svobodné, od závislosti na P… Prostě je to boj, zatím jsem v režimu kdy padám a vstávám, kdy přemýšlím o tom, jestli důvodem toho, že jsem v této fázi je pocit, kdy jsem necítila že jsem milovaná, přímána atd…kdy, jsem si říkala, že jestli jednou někdy jsi mě nějaký muž vezme, že to bude zázrak.
…Zatím jsem sama, a ani netuším, co znamená mít zdravý vztah, v čem je hodnota, ale možná jednou to zjistím. Možná, že i tyhle zkušenosti jednoho dne pomůžou někomu jinému, ale to už je v rukou Božích. Vím, že v bibli je napsaný, že vše napomáhá k dobrému těm kdo milují Boha, a láska je nejsilnější motivací, protože láska přináší život a Bůh o sobě říká, že je Laska.
…Takze věřím, že každý z nás je hoden lásky, a každý z nás má svojí hodnotu, a já si přeji abych to měla ve svém srdci, a neměla to jen nějakou informaci. Věřím, že ať už procházíme jakýmkoliv bojem v mysli, životě, že vždy máme někoho kdo je s námi v tom boji, vím, že je s námi Bůh, a rodina nebo přátelé, kteří nám též mohou pomoct. Nikdy nejsme sami, i když to občas každý může pociťovat, samotu, vyčerpání, únavu, frustraci přesto to neznamená, že jsme poražení!!! I vojáci jsou někdy unavený, ale přesto bojují dál. Proto budu bojovat dál, ať už to znamená, že budu padat a vstávat, nevzdám to, protože Bůh to se mnou taky nevzdává, ani s kýmkoliv jiným.
Ahoj, vítej zpátky!
Jsem rád, že se nevzdáváš. To, co tady píšeš je velmi motivující a vzhledem ke tvému postoji to všechno zvládneš. A i když spadneš, tak se zvedneš a půjdeš dál, až dojdeš do cíle a svůj boj vyhraješ!
A ano, bez Boha to nepůjde. Vím, že kdyby nebylo jeho, ani já bych se sem nejspíš nikdy nedostal. Jsem opravdu rád, že se v tomto spoléháš hlavně na Boha a na jeho cesty a vedení.
Bohužel nevím, co bych k tomu ještě napsal. Sice vím, že ti třeba tato slova nic moc do života nepřinesou, nicméně, měl jsem nějakou potřebu je sem napsat.
Přeji ti hodně štěstí na tvé cestě!
Ahoj Vítku.
Děkuju za povzbuzení. Vážím si každé rady která přijde. Bez Boha bych to nedala, protože z vlastních sil by to bylo více vysilující. Držím se toho, abych se nevzdala, myslím, že je tady spousta lidí které to mají stejně.
Věřím, že nás všechny Bůh posilní a pomůže.
Takže ještě jednou děkuju za tvá slova.