Pravda osvobozuje

Každý máme svůj příběh, a každý je jiný. Můj příběh je, že jako dlouholetá křesťanka, která dala srdce Ježíši jsem se dostala do pasti filmů pro dospělé. Nebylo to z nudy, nebo že by mě to zajímalo, ale byl to únik od mých problémů v reálné životě. Únik od samoty, od toho že jsem toužila po vztahu, po lásce, po přijetí, ale to dlouhodobě nepřicházelo, a proto filmy pro dospělé. Přesto, že se mi to ani nelíbilo tak jsem se k tomu vracela. Přesto, že se tím zkreslil můj pohled na intimitu, na vztahy, muže nebo ženy, tak jsem se k tomu stále vracela, protože ten pocit, hlad zaplnit tu touhu byl silnější. Nejtěží bylo si přiznat, že potřebuju pomoct, protože se stydím, protože jsem si myslela, že jako holka jsem v tom sama. Jsem teprve na začátku s restartem mozku, ale je to cesta ke svobodě. Jediné po čem toužím je, mýt zase čisté srdce, žít plnohodnotný život, a obnovit vztah s Bohem!!! To je asi na tom to nejhorší, ta pochybnost v mém srdci o tom, jestli mě stále Bůh miluje, jestli je tu stále šance se k němu navrátit?
Držím se toho, že ať už mám jakékoliv obavy, tak pravda je to, co mě a moné další může osvobodit.
Hlavní je nikdy se nevzdat!!!

4 Líbí se

Ahoj dovolím si povedať že Boh ťa určite stále miluje a nikdy neprestal. Veď on prišiel na túto zem k nám hriešným a nie dokonalým. A vďaka jeho krvi sme očistený od každeho hriechu. On ťa miluje no nenavidí hriech. To je niečo čo určite vieš. Len netreba pochybovať o jeho láske k tebe.
Sám som si tu otázku kládol ale zároveň mi prichádzala na mysel otázka či som schopný sa vzdať tejto závyslosti na P. pre neho. Či som schopný aj ja milovať tak ja jeho aby som to nechal. Po rokoch verím že to konečne zvládnem.

Každopádne ťa povzbudzujem k tomu aby si sa nevzdávala. Pretože to určite zvládneš. :slight_smile:
Drž sa :wink:

2 Líbí se

Děkuju za povzbuzení. Já jsem ochotná se toho vzdát. :slightly_smiling_face:

3 Líbí se