To je i jedna z věcí, která mě demotivuje cokoli změnit. Nemusím měnit ani dělat vůbec nic protože je to fuckin jedno.
Když zamáčkneš jednoho mravence z milionu, co se stane? VŮBEC NIC
Jsem tak bezvýznamný kousek skládačky, že je úplně jedno co za svůj život budu nebo nebudu dělat, jak dlouho budu žít… Těch pár lidí kolem mě by to možná obrečelo, ale jeli by dál. Nezměnilo by se vůbec nic.
Kamaráde, ani netušíš jak moc ti rozumím. Been there, done that, půlka mýho deníku je jen o tom, naučit se vyrovnávat s pocitem bezvýznamnosti a zbytečnosti vlastní existence. Ve finále se nakonec znovu a znovu vracím k tomuhle. Mejdžova cesta k lidskosti - #52 od Mejdž
Dám ti teď tu samou radu kterou jsem dostal v době, kdy jsem prakticky ty samý slova psal já. Časem to přejde, je to fáze kterou člověk potřebuje při hledání vlastního smyslu projít. Bude to bolet, nebude to snadný, ale já věřím že zrovna ty to dokážeš. Projdeš údolím svý vlastní duše a v plamenech zoufalosti nalezneš pravdu, aby ses jako fénix mohl zrodit znovu. Nejspíš to nebude tak dramatický a změna na první pohled nebude vidět, ostatně pořád budeš ten samej fénix, ale budeš mít za sebou zkušenost kterou už ti nikdo neodpáře a která tě bude jako dobrej rádce provázet po zbytek tvýho života. A časem si budeš moct říct “been there, done that”, zvládl jsem to. Přežil jsem.